Despre noi

Societatea noastra este autorizata ISCIR si va ofera servicii complete de proiectare si executie, RSL(responsabil cu supravegherea lucrarilor) la instalatiile termice,sanitare ,alimentare cu apa si canalizare in Bucuresti, Ilfov pentru cladiri rezidentiale si nerezidentiale. (case, vile, blocuri de locuinte, spatii comerciale, institutii etc. )

Avem capacitatea de a realiza lucrari complexe, lucram cu echipamente performante si personal calificat inca din anul 2009.

Personalul este alcatuit din ingineri de instalatii atat tineri cu idei inovatoare cat si cu experienta necesara de peste 20 de ani in domeniu, instalatori autorizati ISCIR cu atestat in domeniu.
Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si o colaborare ulterioara cu societatea noastra.

Suntem corecti, amabili, prompti: asa dorim sa ne prezentam in fata fiecarui client. Incercam sa invatam cate ceva de la fiecare dintre dvs. Va respectam si facem tot posibilul sa va oferim numai produse de calitate la cele mai bune preturi.

Incalzire-Sanitare.ro comercializeaza si distribuie o gama completa de echipamente ca centrale termice, boilere, sisteme solare, sisteme de tratare apa, electrovane , incalzire prin pardoseala si sisteme de automatizari pentru instalatii termice.