Incalzire prin pardoseala

 

MONTARE/INSTALARE INCALZIRE PRIN PARDOSEALA

Montarea instalatiei de incalzire prin pardoseala este solutia ideala si moderna de incalzire a locuintei fie ea noua sau veche.
Montajul de incalzire prin pardoseala ofera un confort termic ridicat datorita repartizarii uniforme a caldurii pe intreaga suprafata a pardoselii dar si un cosum redus de combustibil. Prin alegerea acestei solutii de incalzire se castiga spatiu de mobilare in camerele unde se monteaza.Este o solutie mai scumpa decat cea clasica cu calorifere dar randamentul termic este mult mai mare.
Incalzirea prin pardoseala poate fi electrica prin asezarea unor covorase electrice sau cu agent termic .
In cazul incalzirii cu agent termic se foloseste teava pex pentru transportul agentului termic. Incalzirea prin pardoseala are cel mai bun randament daca pardoseala este din piatra sau ceramica dar poate functiona fara probleme si daca avem mocheta sau parchet. Pentru un randament bun avem nevoie de o dimensionare buna a circuitelor in functie de suprafata si destinatia camerelor din imobilul respectiv.
Echipa Incalzire- Sanitare asigura executia la cheie a proiectelor pentru incalzire prin pardoseala in baza unui proiect.

 

incalzire pardoseala