Magazin online

Login

Register

Wishlist

Compare

Language

Cart

Magazin online

MONTARE/INSTALARE CENTRALE TERMICE

Alegerea unei centrale termice nu a fost niciodata mai simpla; echipa de specialisti Incalzire-Sanitare iti sta la dispozitie la fiecare pas cu servicii rapide si profesioniste.

Dupa ce achizitionezi o centrala din gama noastra, echipa de tehnicieni Incalzire-Sanitare iti asigura montajul si instalarea acesteia in zona noastra de autorizare ISCIR, Bucuresti si Ilfov.

Vaillant si Viessmann sunt companii de solutii de incalzire cu care avem parteneriat si autorizarie. Apelati cu incredere la serviciile noastre de montare si instalare a centralelor termice, indiferent daca este vorba de schimbarea sau inlocuirea unei centrale noi din marcile pe care le comercializam.

In cazul instalarii sau schimbarii unei centrale termice, oferim aviz de functionare ISCIR.

Stim cat de importanta este durata de viata si functionalitata centralei pentru mai mult timp, iar pentru a ne asigura ca prelungim perioada de viata a echipamentului, lucram doar cu piese de schimb agreate de marcile Vaillant si Viessmann.

Suntem recunoscuti pentru faptul ca asiguram servicii de calitate superioara. De aceea, pentru toate lucrarile pe care le punem la dispozitie, beneficiati de garantia de producator.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati!

Suna acum!
0724 443 855
Designed by ITeXclusiv.ro