Instalator termice

Instalatiile termice sunt formate din cazane/centrale ,elementul radiant(radiator,incalzire prin pardoseala) si legaturile dintre ele(tevi si fitinguri).
Cazanele se impart in cazane pe gaz si cazane pe combustibil solid(lemn,peleti).
Elementul radiant poate fi radiatorul sau incalzirea prin pardoseala.
Tevile si fitingurile sunt elementele care fac legatura intre radiator ,respectiv incalzirea prin pardoseala si cazan. Ele sunt din diferite materiale cum ar fi cupru,ppr sau pex.
Radiatoarele,caloriferele pot fi din fonta, aluminiu sau otel.

MONTARE/INSTALARE CALORIFERE/RADIATOARE FONTA

Caloriferele din fonta au o durata mare de viata (pana la 50 de ani) asigura un bun transfer de caldura , fiind si foarte rezistente la coroziuni si la lovituri. Sunt formate din elementi ,astfel incat pot fi mai scurte sau mai lungi in functie de necesarul de caldura.Mai sunt necesare reductii,doape si aeristor.

MONTARE/INSTALARE CALORIFERE/RADIATOARE ALUMINIU

Radiatoarele din aluminiu au un aspect placut,usoare si alcatuite din elementi pt a putea fi configurate in toate incaperile.Au cel mai bun transfer de caldura dar si un pret pe masura. La fel ca si cele din fonta vin insotite de reductii,dop si aerisitor.

MONTARE/INSTALARE CALORIFERE/RADIATOARE OTEL

Caloriferele din otel sunt cele mai folosite dar si cele mai accesibile din punct de vedere financiar . Se folosesc pentru toate tipurile de cladiri: case, apartamente, birouri, avand un aspect placut si eficienta buna de caldura.Ele sunt de diferite inaltimi si lungimi pt a putea satisface necesarul de caldura cerut.

Trebuie mentionat ca la alegerea caloriferelor,respectiv al necesarului de caldura, trebuie sa luam in calcul volumul incaperilor in care se monteaza dar si gradul de izolare al incaperilor. La montajul radiatoarelor pt a avea cel mai bun randament robinetii de tur si retur trebuie sa fie pozitionati pe diagonala .
Si acum firma noastra cu ce va poate ajuta ?
Incalzire-Sanitare.ro impreuna cu echipele de instalatori calificati va pune la dispozitie montajul de calorifere fonta, aluminiu, otel in functie de buget dar si al instalatiei termice aferente.

 

MONTARE/INSTALARE BOILER

Boilerele se folosesc pentru preparea apei calde menajere (ACM). Ele pot fi de acumalare,cu o serpentina sau chiar cu doua serpentinea in functie de necesitate si locatia unde se va monta.Pot functiona singure cum este cazul celor electrice avand rol de acumalare sau termoelectrice intr-o instalatie cu cazan pe combustibil solid de cele mai multe ori.
Sunt formate dintr-o serpentina prin care circula agent termic si o rezistenta electrica in cazul celor termoelectrice.Astfel pe timpul racoros ele functioneaza intr-o instalatie cu un cazan pe combustibil solid iar pe timp de vara electric ,adica agentul termic nu mai este incalzit de cazan.
In cazul boilerelor cu doua serpentine,cea de-a doua serpentina se leaga la o alta sursa de apa calda si anume panourile solare. Astfel putem produce ACM din doua surse independente,pe timp de vara cu ajutorul panoului solar iar pe timpul iernii cu centrala termica. Serpentinele pot functiona si in acelasi timp de obicei primavara si toamna sau cand vremea o cere astfel ca panoul solar incalzeste agentul termic pana la o anumita temperatura dupa care este preluat de cazan pt a putea ajunge la temperatura ceruta. Rezistenta boilerului trebuie verificata periodic pt ca pe anodul de magneziu din bolier sa nu se depuna calcar.Aceasta este si cea mai importanta conditie de garantie a boilerului.
Incalzire-Sanitare ofera servicii de instalare,montare boiler , etapele fiind pozitionarea boilerului in locul dorit (pe perete sau pardoseala), montarea robinetilor, a supapei de sens,a supapei de refulare dar si legaturile la centrala termica ,panouri solare sau chiar a intregii instalatii.
Oferim garantie atat la materialele folosite cat si la toate lucrarile executate de noi.

Instalatii termice